27 oktober

Rennen naar Stadsdennen

Tijdens de actie Rennen naar Stadsdennen maak je kans op een van vier Stadsdennen Shoptegoeden t.w.v. € 250,- en op één van de vele overige prijzen!

Het jubileumjaar van winkelcentrum Stadsdennen staat in de maanden oktober en november in het teken van de spaaractie ‘Rennen naar Stadsdennen’. In de actieperiode wordt er bij de winkels per besteding van € 5,- een zegel verstrekt (tot een maximum van 5 zegels per keer). Vanaf woensdag 14 november worden er zelfs dubbele zegels klant (tot een maximum van 10 zegels per keer). Met een volle spaarkaart (9 zegels) maak je kans op een van de vele prijzen en op één van de vier Hoofdprijzen, te weten een shoptegoed t.w.v. € 250,-! Alle prijzen zijn door de ondernemers van winkelcentrum Stadsdennen ter beschikking gesteld!

De volledig ingevulde spaarkaart kan in één van de inleverbussen worden gestopt die verspreid over het winkelcentrum staan opgesteld. Lever zoveel mogelijk volle spaarkaarten in, want met meer spaarkaarten maak je meer kans op een van de prijzen.

De actie Rennen naar Stadsdennen vindt plaats van zaterdag 27 oktober t/m zaterdag 24 november 2018. De prijsuitreiking vindt plaats op zaterdag 1 december om 11.00 uur. Prijswinnaars worden uitgenodigd en ontvangen persoonlijk bericht.

Bekijk de actievoorwaarden

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws

Contact

P.C. Hooftplein 11 
3842 HB Harderwijk 

Facebook
Copyright © Winkelcentrum Stadsdennen Facebook